De donkerste nacht

 

Kate Verbeek en Sophie van Wageningen zijn twee ambitieuze rechercheurs en leiden samen een rechercheteam bij afdeling moordzaken. Naast collega's zijn de twee vrouwen al sinds hun studietijd vriendinnen en wonen zij samen. Een goedlopende carrière, beiden sinds kort een relatie en een huis vol verweven vriendschappen. Eigenlijk gaat het Kate en Sophie voor de wind.

 

Tot het tij lijkt te keren en alles wat zorgeloos leek aan een zijden draadje komt te hangen. Na een moordaanslag op het recherchegebouw waar de partner van Kate, Dean de Jong, ernstig gewond raakt, besluit Sophie om te infiltreren binnen de duistere wereld van de criminele motorbendes. Koste wat het kost wil ze de daders achter de aanslag opsluiten. Maar wat als de grenzen tussen goed en fout langzaam vervagen en je de grip op je eigen hart verliest, kan je dan een infiltratietraject wel naar een goed einde brengen?

 

Ondanks alle ervaring in het veld was er niets dat Sophie had kunnen voorbereiden op de intensiteit van het infiltreren. Want wat doe je als je langzaam de controle kwijtraakt in een zaak van leven of dood? Als werk en privé ineens niet meer van elkaar te onderscheiden zijn? En als je niet eens weet uit welke hoek je je vijanden moet verwachten? Terwijl Kate waakt aan het bed van haar Dean, heeft Sophie zichzelf in een onmogelijke positie gebracht. Eén die alleen maar fatale gevolgen kan hebben.

De donkerste nacht is het eerste deel in de Kate en Sophie reeks

 

Details eBook

 • Uitgeverij: Oorts Publishing
 • Lanceringsdatum: 10 augustus 2023
 • ISBN: 1230006312671
 • Taal: Nederlands
 • Downloadopties: EPUB 2 (Adobe DRM)

De donkerste nacht is digitaal te lezen via Kobo en gratis via Kobo Plus en daarnaast als paperback in de webshop te bestellen    

Vrienden van vroeger

 

Tijdens de middelbare school reünie van een oud examenklas, breekt er een brand uit in de gymzaal van de school. Wanneer er een lichaam wordt gevonden in de uitgebrande gymzaal, is al snel duidelijk dat er opzet in het spel is.

 

Moordzaken rechercheurs Kate Verbeek en Sophie van Wageningen worden met hun team op de zaak gezet. Het onderzoek leidt naar de vriendengroep van het slachtoffer en een dodelijk geheim dat zij overduidelijk al jaren met zich meedragen. Wanneer er een volgend slachtoffer wordt gevonden uit diezelfde vriendengroep, begint het tikken van de klok voelbaar mee te wegen in de moordzaak.

 

Ondertussen struggelt Sophie nog steeds met de merkbare gevolgen van haar infiltratie. En ook bij Kate komen de geesten uit haar verleden genadeloos spoken, wanneer de moordenaar van haar vader weer actief blijkt te zijn. Het grootste onopgeloste vraagstuk in haar leven.

 

Weten Kate en Sophie het geheim van de vroegere vrienden op tijd te ontrafelen? Of blijkt dat een onmogelijke opgave wanneer op privégebied, de stabiele grond onder je voeten onophoudelijk lijkt te schuiven?

Terwijl de klok doortikt gaan Kate en Sophie driftig op zoek naar iemand in de vriendengroep die de last van het geheim niet meer kan dragen, voordat er meer slachtoffers zullen vallen. Want welk geheim weegt er zo zwaar, dat je zelfs bereid bent ervoor te sterven?

Vrienden van vroeger is het tweede deel in de Kate & Sophie reeks. 

 

Details eBook

 • Uitgeverij: Oorts Publishing
 • Lanceringsdatum: 20 augustus 2023
 • ISBN: 1230006752316
 • Taal: Nederlands
 • Downloadopties: EPUB 2

Vrienden van vroeger is digitaal te lezen via Kobo en gratis via Kobo plus

Kogel door de kerk

 

Wat doe je wanneer je wel een plaats delict lijkt te hebben, maar geen lijk?

 

Na het verlenen van een gunst aan de schoonzus van Kate, krijgen rechercheurs Kate Verbeek en Sophie van Wageningen een bizarre moordzaak in hun schoot geworpen. Ze moeten niet alleen op zoek naar een dader, maar ook naar het slachtoffer. En wat hebben de kerk en een psychiatrisch patiënt met deze moordzaak te maken?

 

Terwijl de vrouwen er bij ieder antwoord meer vragen bij krijgen, maakt Kate zich ondertussen zorgen om haar broer, nu zijn criminele activiteiten hem lijken in te halen. Kan hem eenzelfde lot als hun vader bespaard blijven?

 

Sophie probeert een balans te vinden tussen haar werk en het moederschap. Maar dan komt er iets op haar pad dat alles, compleet overhoop gooit.

Kogel door de kerk is het derde deel in de Kate & Sophie reeks

 

 

Details eBook

 • Uitgeverij: Oorts Publishing
 • Lanceringsdatum: 4 oktober 2023
 • ISBN: 1230006908508
 • Taal: Nederlands
 • Downloadopties: EPUB 2 

Kogel door de kerk is digitaal te lezen via Kobo of gratis via Kobo Plus

Slapende honden

 

Terwijl het jaarlijkse politiegala in volle gang is, wordt er een agent doodgeschoten tijdens het staande houden van een voertuig. Wanneer er ook een tweede lijk opduikt, ontvouwt zich een klopjacht op de hoofdverdachten.

Twee weggelopen jonge mensen uit kermisfamilies worden in verband gebracht met de dubbele moord. Maar waarom zijn ze in alle haast vertrokken en wat heeft hen gedreven tot het vermoorden van twee willekeurige slachtoffers? Dan rijst ook de vraag of ze wel beiden uit vrije wil op de vlucht zijn. Is de ander een medeplichtige handlanger of toch een onschuldige gijzelaar? De al jaren durende vete tussen de twee kermisfamilies bemoeilijkt het onderzoek en iedereen wijst met zijn vinger naar elkaar.

 

Kate, Sophie en ook Dean maken volop jacht op het tweetal, maar dan gebeurt het ondenkbare. Sophie haar dochter verdwijnt spoorloos en de rechercheur belandt in het duistere gebied tussen hoop en vrees. Een grootschalig onderzoek wordt op poten gezet, maar van Esanne geen spoor. Sophie neemt een radicale beslissing dat alles zal veranderen. Met hulp van Danny zoekt ze de confrontatie op met de geesten uit haar verleden, want heeft ze wel alle schepen achter zich verbrand?

 

Slapende honden is het vierde deel in de Kate & Sophie reeks

Details eBook

 • Oorts Publishing
 • Lanceringsdatum: 8 mei 2024
 • Uitgever: Oorts Publishing
 • ISBN: 9789083431413
 • Taal: Nederlands
 • Downloadopties: EPUB 2 (Adobe DRM)

Slapende honden is digitaal te lezen via Kobo en gratis via Koboplus